Toen ik nog in Nederland speelde, was Vitesse altijd een lastige tegenstander

"Toen ik nog in Nederland speelde, was Vitesse altijd een lastige tegenstander"

Gepubliceerd: woensdag 20 oktober 2021 om 14:55wo 20-10-2021 om 14:55

Steven Bergwijn gaat donderdag voor het eerst sinds zijn transfer naar Tottenham Hotspur weer een Nederlandse club treffen. De 24-jarige aanvaller was er ruim een maand uit met een blessure, maar zal donderdag in het Conference League-treffen met Vitesse zijn rentree maken.

Dat heeft manager Nuno Espírito Santo woensdag bekend gemaakt tijdens een persconferentie, waarbij Bergwijn zelf ook aan het woord kwam. "Toen ik nog in Nederland speelde, was Vitesse altijd een lastige tegenstander. Ze maken graag het spel en het zal moeilijk worden in hun stadion. Maar wij zijn Tottenham en we hebben veel kwaliteit."

Bergwijn was aan het begin van dit seizoen aan een revival bezig, na een matige vorige jaargang. "Of jullie de beste Bergwijn al gezien hebben? Nee, ik kan wel beter. Vorig seizoen was moeizaam, maar dit seizoen ging het beter, totdat ik geblesseerd raakte", aldus de dertienvoudig Oranje-international. "Zo is het leven. Blessures, ze horen erbij. Het is belangrijk om dichtbij mezelf te blijven. Ik weet wat ik kan en het is nu hoog tijd om mezelf te laten zien."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Kan Vitesse stunten tegen Tottenham Hotspur?

Ja, ze gaan winnen
25%
Ja, ze gaan gelijkspelen
18%
Nee
57%
(1124 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws