Solskjaer passeert Pogba bij United, maar heeft geen plaats voor Van de Beek

Solskjaer passeert Pogba bij United, maar heeft geen plaats voor Van de Beek

20-10-2021 20:55
44

Paul Pogba neemt woensdag op de bank plaats naast Donny van de Beek in het Champions League-duel van Manchester United tegen Atalanta Bergamo. Manager Ole Gunnar Solskjaer heeft de Fransman simpelweg gepasseerd, melden Engelse media.

Pogba kampt niet met een blessure, maar toch heeft Solskjaer hem op de bank gezet in het belangrijke duel met Atalanta. Voor Van de Beek heeft dat geen gevolgen: ook de oud-Ajacied zit wissel. Het middenveld van United bestaat uit Fred, Scott McTominay en Bruno Fernandes. Voorin moet Cristiano Ronaldo het verschil maken. Hij speelt zijn driehonderdste duel voor The Mancunians. Mason Greenwood en Marcus Rashford flankeren hem.

Wedden

Meer odds

Bij Atalanta verschijnt Teun Koopmeiners aan de aftrap. Dat geldt ook voor Marten de Roon. La Dea gaat met vier punten aan kop in groep F. United en Young Boys hebben drie punten. De Zwitsers nemen het op tegen Villarreal, waar Arnaut Danjuma vanaf het begin meespeelt.

Ziyech en De Ligt
Hakim Ziyech moet genoegen nemen met een reserverol bij Chelsea. The Blues nemen het in eigen huis op tegen Malmö FF. In diezelfde poule treft Juventus Zenit Sint-Petersburg en Matthijs de Ligt verschijnt aan de aftrap namens de Italiaanse topclub. Hij vormt een duo met Leonardo Bonucci.