Breaking news

Stade Rennes snapt statement Tottenham Hotspur niet: 'Gebrek aan fair play'

Feyenoord en zijn fans zullen ons leven tot een hel maken

"Feyenoord en zijn fans zullen ons leven tot een hel maken"

Gepubliceerd: woensdag 20 oktober 2021 om 22:16wo 20-10-2021 om 22:16

Union Berlin-trainer Urs Fischer toont zich daags voor het Conference League-duel in De Kuip onder de indruk van Feyenoord. De Zwitser prijst ook de aanhang van de Rotterdammers.

"Feyenoord is een goed georganiseerde en zeer compacte ploeg. Ze hebben een goede mix tussen creatieve oplossingen en de lange bal. Hun grootste kracht is om met compact spel de bal te veroveren. Dat doen ze echt heel goed, daar hebben we een antwoord op nodig", vertelde Fischer tijdens de persconferentie.

De nummer vijf van de Bundesliga moet het stellen zonder steunpilaar Marvin Friedrich. De centrale verdediger is besmet geraakt met het coronavirus. De rest van de selectie liet zich ook al testen na het duel met VfL Wolfsburg, omdat Wout Weghorst positief had getest. Of de besmettingen verband houden, is niet duidelijk.

Union Berlin won overigens met 2-0 van Wolfsburg. "We nemen het momentum van de laatste wedstrijden met ons mee. Dat geeft ons een zekere mate van vertrouwen, maar de wedstrijd begint weer van begin af aan. En ik weet zeker: Feyenoord en zijn fans zullen ons leven tot een hel maken", verwacht Fischer een heet avondje in De Kuip.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws