Vitesse ontmoet B-elftal van Spurs: 'Daar zie ik helemaal geen voordeel in'

Vitesse ontmoet B-elftal van Spurs: 'Daar zie ik helemaal geen voordeel in'

Gepubliceerd: donderdag 21 oktober 2021 om 09:51do 21-10-2021 om 09:51

Tottenham Hotspur is zonder de basisspelers naar Arnhem gekomen voor het Conference League-treffen met Vitesse, maar dat vindt Thomas Letsch geen voordeel. De Duitse oefenmeester vreest voor 'bewijsdrang'.

Harry Kane, Heung-Min Son, Eric Dier en Lucas Moura blijven achter in Noord-Londen en dus zal Tottenham met een 'B-elftal' aantreden in Arnhem. Letsch baalt daar stiekem een beetje van. "Spurs heeft 25 toppers in huis", zegt hij tegen De Gelderlander. "Ik zie helemaal geen voordeel in de zogeheten tweede keus. Die spelers zijn juist gretig. Die willen naar de basis."

Nikolai Baden Frederiksen, de spits van Vitesse die afgelopen zondag de enige goal maakte in de Gelderse derby, vindt het om andere redenen jammer dat Tottenham zonder de sterren naar GelreDome komt. "Het is mooi om tegen een ster als Kane te spelen. Om te kijken hoe mijn spel zich verhoudt tot dat van een grootheid als hij."

Toch is de Deen het niet eens met zijn trainer als die zegt dat de 'B-keus' gemotiveerd en dus gevaarlijker is. "Ik ben aan de andere kant ook wel blij dat Kane niet meedoet. Voor ons is Spurs een hele grote wedstrijd, een buitenkansje. Maar we hopen ook kans te hebben op de overwinning. Daar draait alles wel om."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws