'Klaas kump thuus': derde club maakt snuffelstage van Huntelaar bekend

'Klaas kump thuus': derde club maakt snuffelstage van Huntelaar bekend

Gepubliceerd: donderdag 21 oktober 2021 om 10:10do 21-10-2021 om 10:10

Klaas-Jan Huntelaar gaat ook aan de slag bij De Graafschap. De gestopte topspits (38) loopt de komende periode mee in de Doetinchemse jeugdopleiding om aan het trainersbestaan te proeven.

Huntelaar, die in de zomer een punt achter zijn actieve voetbalcarrière zette, gaat de trainerscursus volgen en wil zich de komende maanden op meerdere vlakken gaan verdiepen. Eerder deze week werd bekend dat hij bij zowel Vitesse als Go Ahead Eagles gaat meelopen. Daar komt nu De Graafschap bij.

"We zijn hartstikke blij dat Klaas-Jan nu thuiskomt en mee wil kijken in onze jeugdopleiding", reageert hoofd jeugdopleidingen Jefta Bresser op de clubsite. "Ik heb Klaas-Jan onder mijn hoede gehad als beginnend speler en vind het een eer om Klaas-Jan nu te begeleiden in zijn eerste stapjes van zijn mogelijke trainersloopbaan."

Huntelaar doorliep de jeugdopleiding van De Graafschap, totdat PSV hem losweekte uit de Achterhoek. Aan het begin van zijn profcarrière speelde hij nog een halfjaar op huurbasis voor De Graafschap. Na negen wedstrijden in de hoofdmacht begon zijn imposante reis langs binnen- en buitenlandse topclubs.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws