'Ik denk dat Boadu voor zijn leeftijd één van de beste aanvallers van Europa is'

'Ik denk dat Boadu voor zijn leeftijd één van de beste aanvallers van Europa is'

Gepubliceerd: donderdag 21 oktober 2021 om 13:19do 21-10-2021 om 13:19

Myron Boadu keert donderdagavond terug op Nederlandse bodem: met AS Monaco neemt de oud-AZ'er het op tegen PSV. De spits wacht nog op zijn eerste goal voor de Monegasken, die geduldig zeggen te zijn.

Monaco telde afgelopen zomer zeventien miljoen euro neer voor Boadu, maar de twintigjarige aanvaller heeft moeite om aan te haken. "We hebben hem gehaald vanwege zijn geweldige kwaliteiten, maar hij is nog heel jong", wordt trainer Niko Kovac geciteerd door Voetbal International. "Myron werkt hard om zich te verbeteren. Ik ben blij met hem en ik weet dat hij beter kan. Maar we moeten hem de tijd geven."

Sportief directeur Paul Mitchell predikt in gesprek met het Eindhovens Dagblad eveneens geduld. "Ik denk dat Myron voor zijn leeftijd een van de beste aanvallers van Europa is, er was veel interesse voor hem, we moesten hem overtuigen. Hij heeft nu alleen nog wat tijd nodig." PSV en AS Monaco trappen donderdag om 21.00 uur af in het Philips Stadion. Beide ploegen staan na twee groepswedstrijden op vier punten.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Wordt Boadu een hit bij Monaco?

Ja
39%
Nee
61%
(719 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws