NEC-directeur neemt KitKat-repen mee naar gesprek met burgemeester

NEC-directeur neemt KitKat-repen mee naar gesprek met burgemeester

Gepubliceerd: donderdag 21 oktober 2021 om 17:15do 21-10-2021 om 17:15

In een poging om de problemen met burgemeester Hubert Bruls van Nijmegen op te lossen, heeft NEC-directeur Wilco van Schaik zich van zijn beste kant laten zien. Gewapend met tien repen KitKat betrad Van Schaik het gemeentehuis.

NEC is niet blij met uitspraken die Bruls deed. Die zei dat hij NEC de vergunning af zou pakken als de club geen stadionverboden uit zou delen aan de relschoppers. De club vindt dat Bruls voor zijn beurt sprak, omdat er donderdag een evaluatiemoment gepland stond.

"Voor de burgemeester neem ik vanmiddag een KitKat mee naar het gemeentehuis en zal de voor nu volgens mij beste woorden aan het begin van de meeting uitspreken. Meneer Bruls, have a break have a KitKat. ls de burgervader lekker van zijn KitKat geniet, zal ik nogmaals vertellen hoe wij er als club in staan en wat we er aan gaan doen", zo wordt Van Schaik geciteerd door de Gelderlander en Omroep Gelderland.

"Alles met betrekking hetgeen gebeurd is, gaan we vanmiddag bespreken", zegt Van Schaik. "De afspraak was dat we vandaag zouden evalueren en tot die tijd niet naar buiten zouden treden. Ik houd me als club daaraan."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws