Slot wuift ESPN-suggestie weg na Feyenoord-winst: 'Nee, dat denk ik niet'

Slot wuift ESPN-suggestie weg na Feyenoord-winst: 'Nee, dat denk ik niet'

Gepubliceerd: donderdag 21 oktober 2021 om 23:11do 21-10-2021 om 23:11

Arne Slot stelt dat Feyenoord 'zeker niet' met anderhalf been in de volgende ronde van de Conference League staat. De oefenmeester laat daarnaast weten dat hij tevreden is met de manier van verdedigen van zijn ploeg.

Donderdagavond boekte Feyenoord een 3-1 overwinning op Union Berlin. Dat stemde uiteraard tot tevredenheid bij Slot. "Waar ik het meest blij mee ben? Met de manier waarop we verdedigden", vertelt hij na afloop bij ESPN. "Union bracht de bal constant in onze verdediging, zodat we stress ervaarden. Negen van de tien keer hebben we dat zó goed verdedigd... Dat stemt me heel erg tevreden."

"Normaal gesproken geeft Union niet veel kansen weg, maar wij zijn vandaag wel tot veel mogelijkheden gekomen", gaat een positieve Slot verder. "Of dat nou in de Bundesliga of Conference League is, dat is niet gebruikelijk tegen deze ploeg."

Door de overwinning staat Feyenoord op zeven punten na drie duels. Staan de Rotterdammers al met anderhalf been in de knock-outfase van de Conference League? "Nee, dat denk ik niet", antwoordt Slot. "Wij krijgen nu twee uitwedstrijden. Dit is een groep waar iedereen punten gaat pakken, dat verwachtte ik van tevoren al. Wij kunnen zeker niet denken dat we er al zijn."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws