Boadu: 'Kritiek niet leuk om te horen, maar niet alles is waar'

Boadu: 'Kritiek niet leuk om te horen, maar niet alles is waar'

Gepubliceerd: vrijdag 22 oktober 2021 om 07:06vr 22-10-2021 om 07:06

Myron Boadu maakte uitgerekend tegen PSV zijn eerste doelpunt voor AS Monaco. De Nederlandse spits is opgelucht dat hij eindelijk van de nul af is bij de Monegasken.

"Ik scoor altijd in de toppers denk ik", vertelt Boadu voor de camera van ESPN. "PSV is een heel goede tegenstander, maar ik heb nu al drie keer tegen ze gescoord volgens mij. Ik ben gewoon blij dat ik vandaag gescoord heb, dat het tegen PSV is, is gewoon toevallig."

Voor de voormalig AZ-speler is het een flinke opsteker. Hij is in Monaco niet zeker van een basisplaats en scoorde in zijn elf voorgaande optredens niet. "Natuurlijk is het pittig, maar als voetballer moet je jezelf uitdagen", zegt hij over zijn transfer. "Dat heb ik gedaan. Natuurlijk gaat het niet vanzelf, ik moet keihard werken en keihard trainen elke dag en in wedstrijden soms ook geluk hebben. Maar ik heb het gevoel dat ik telkens dicht bij zat en nu scoor ik hem gelukkig."

Boadu raakte onlangs nog in opspraak bij Jong Oranje. Bondscoach Erwin van de Looi passeerde de aanvaller wegens een gebrek aan inzet. "Ik lees niet alle kritiek die ik krijg, maar dat van Jong Oranje kwam natuurlijk wel door. Dat is niet leuk om te horen natuurlijk, niet alles is waar, maar ik probeer het van me af te laten glijden en te focussen op voetbal."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws