Uitsmijter van Ten Hag op persconferentie: 'Zondag is het payback-time'

Uitsmijter van Ten Hag op persconferentie: 'Zondag is het payback-time'

Gepubliceerd: vrijdag 22 oktober 2021 om 15:15vr 22-10-2021 om 15:15

Erik ten Hag kijkt uit naar de Eredivisie-topper tegen PSV. De trainer van Ajax erkent dat zijn ploeg nog wat heeft recht te zetten na de 4-0 nederlaag in de strijd om de Johan Cruijff Schaal.

"Dit is een grote wedstrijd. Een finale. De spelers weten dat ook. Dan staat de boel op scherp", vertelt Ten Hag op de persconferentie. Hij weet wel wat er beter moet ten opzichte van de krachtmeting met PSV eerder dit seizoen. "We verloren de bal te snel, nadat we hem na goed druk zetten gewonnen hadden."

Ten Hag bestrijdt echter dat Ajax het vaak lastig heeft met de Eindhovenaren. "In de beker speelden we vorig seizoen geweldig tegen ze. Het ligt vooral veel aan ons, maar PSV heeft ook gewoon een goed elftal. De manier waarop wij voetballen komt hen wel goed uit denk ik, maar wij zullen dat niet veranderen."

De oefenmeester erkent dat Ajax uit is op revanche. "Het kan een fantastische week worden. Het is aan ons om het goed af te sluiten. Wij willen niet verliezen, daar hebben we een hekel aan. Zondag is het payback-time."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Hoe eindigt de topper tussen Ajax en PSV?

Winst Ajax
79%
Winst PSV
13%
Gelijkspel
8%
(6674 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws