Van Gessel wil plaats van Molhoek definitief

Van Gessel wil plaats van Molhoek definitief

15-12-2007 11:52

De 31-jarige Van Gessel baalde dat hij achter Molhoek op de bank plaats moest nemen, toch zegt hij tegenover BN/DeStem de keuze van de trainer te begrijpen: "Een speler van mijn leeftijd wil wekelijks spelen. Maar ik begrijp dat Brandts tot afgelopen zaterdag niet wisselde. NAC doet het gewoon goed. Aan de andere kant weet ik dat ik vorig seizoen nooit heb gefaald."

Van Gessel, die dit seizoen tot nu toe negen competitieduels in actie kwam voor NAC, zag Molhoek tegen Excelsior met een zware blessure uitvallen. De invalbeurt gaf Van Gessel echter geen goed gevoel vanaf de start: "Op de bank was het ijskoud; moest ik zonder serieuze warming-up het veld in..."

Met zijn basisplaats tegen SC Heerenveen voelt de in Leidschendam geboren speler geen extra druk: "Maar ik wil wél graag laten zien dat ik niet onderdoe voor de jongens die basisspeler zijn."

Om te bewijzen dat hij niet onderdoet voor de basisspeler lijkt Van Gessel tot aan de winterstop de tijd te krijgen. Of hij ook daarna nog actief is in Breda is nog niet helemaal zeker: "Clubs die in die periode een speler zoeken, zijn vaak in paniek. Ik zie het wel. Voorlopig doe ik mijn stinkende best voor NAC."