Update: Tilburgse politie is verontwaardigd over MVV-tweet: 'Ken je topografie!'

Update: Tilburgse politie is verontwaardigd over MVV-tweet: 'Ken je topografie!'

Gepubliceerd: vrijdag 22 oktober 2021 om 20:45vr 22-10-2021 om 20:45

Laatste update: zaterdag 23 oktober 2021 om 15:27za 23-10-2021 om 15:27

De ontmoeting tussen NAC Breda en MVV in het Rat Verlegh Stadion begint tien minuten later. Dat heeft te maken met de Maastrichtse supportersbussen, die door de politie naar de verkeerde stad werden geleid.

De MVV-fans zaten in de bus op weg naar Breda, maar plotseling werd een deel van de bussen naar Tilburg geëscorteerd. Waarschijnlijk een vergissing van de dienstdoende politieagenten, aangezien Willem II vrijdagavond ook een thuiswedstrijd speelt en met Fortuna Sittard ook nog eens een Limburgse tegenstander treft. De Sterrendragers zeggen zelf dat hun aanhang voor Fortuna-supporters werd aangezien.

Vanwege het later arriveren van de Maastrichtse fans, die nu op weg zijn naar het goede stadion, begint de wedstrijd tussen NAC en MVV om 20.10 uur en niet om 20.00 uur. Dat komt scheidsrechter Edwin van de Graaf ook niet verkeerd uit. Volgens 1Limburg was hij ook vertraagd en door het verschuiven van de wedstrijd kan hij nog een serieuze warming-up doen.

Update: de politie van Tilburg heeft verontwaardigd gereageerd op het bericht van MVV dat hun bussen met fans voor Fortuna-aanhang werd aangezien. Op Twitter laten ze weten dat het toch wel degelijk een fout van de chauffeur van dienst was, die de Fortuna-bussen blind volgde en afrit Tilburg pakte in plaats van Breda aan te houden. De Tilburgse politie wenst MVV een goede thuisreis, 'als jullie de weg weten te vinden'.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws