Onvrede bij Fortuna over speelwijze: 'Nee, het is niet leuk om zo te spelen'

Onvrede bij Fortuna over speelwijze: 'Nee, het is niet leuk om zo te spelen'

Gepubliceerd: vrijdag 22 oktober 2021 om 23:48vr 22-10-2021 om 23:48

Mats Seuntjens is niet helemaal happy met de speelwijze waarmee Fortuna Sittard dit seizoen punten wil halen. In de eerste helft van het uitduel met Willem II (1-1) werd er alleen maar verdedigd en dat zinde de aanvallende middenvelder niet.

Seuntjens is goudeerlijk als hem na afloop van de wedstrijd gevraagd wordt of hij het leuk vindt om te spelen zoals dat in de eerste helft gebeurde. "Nee", zegt hij voor de camera van ESPN. "Dat is niet leuk. Ik zeg dat niet direct tegen de trainer dat ik dat vind, maar ik laat het wel een beetje merken. Hoe ik dat doe, is iets tussen mij en de spelersgroep en tussen mij en de trainers."

Na rust speelde Fortuna wat aanvallender en liet het aardig voetbal zien. Seuntjens haalde derhalve 'zijn gelijk'. "Je ziet dat wanneer we vijf meter hoger staan en we klaar zijn om druk te geven, dat we hartstikke goed kunnen zijn. Het is niet alleen goed voor mij, maar ook voor andere spelers. Maar je moet ook zeggen dat we voor rust weinig weggeven. Dat is de eerste basis."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws