Van Bommel onder vuur na nederlaag tegen Freiburg: 'Het ziet er moeizaam uit'

Van Bommel onder vuur na nederlaag tegen Freiburg: 'Het ziet er moeizaam uit'

Gepubliceerd: zaterdag 23 oktober 2021 om 19:50za 23-10-2021 om 19:50

Mark van Bommel begrijpt dat de kritiek aan zijn adres steeds meer toe begint te nemen. Zijn Wolfsburg verloor zaterdagmiddag van SC Freiburg (0-2) en wist daarmee voor de achtste keer op rij niet te winnen.

Vijf keer werd er verloren, drie keer gelijkgespeeld. De roep om het vertrek van Van Bommel wordt alleen maar luider. Op de persconferentie na de wedstrijd geeft de Nederlander aan dat hij de kritiek begrijpt. "Je krijgt kritiek als je verliest. De manier waarop er gespeeld wordt, maakt dan niets uit. Ik geloof dat de ploeg gestreden heeft. We kregen twee ballen tegen tussen de palen, waarvan één standaardsituatie en de andere na een omschakelmoment."

Over de inzet van zijn spelers wil Van Bommel niet klagen. "Het is niet zo dat er niet gestreden werd of dat we geen kansen wisten te creëren. Ons spel ziet er alleen wat moeizaam uit. Maar dat is het geval wanneer je een paar keer niet wint en het eerste schot tegen tussen de palen meteen een doelpunt is", zo sluit de Nederlander af.

Volgende week kans op eerherstel voor Wolfsburg en Van Bommel. Dan staat de lastige uitwedstrijd tegen Bayer Leverkusen op het programma.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws