Henk Veerman gepasseerd: 'Doodziek tegen Ajax, extra zuur dat ik nu niet speel'

Henk Veerman gepasseerd: 'Doodziek tegen Ajax, extra zuur dat ik nu niet speel'

Gepubliceerd: zaterdag 23 oktober 2021 om 21:28za 23-10-2021 om 21:28

SC Heerenveen-topscorer Henk Veerman is zijn basisplek voor in elk geval één wedstrijd kwijtgeraakt. De Volendammer was ziek geweest, maar voldeed ook niet aan de wensen van trainer Johnny Janssen: na afloop verscheen Veerman balend voor de microfoon van ESPN.

Veerman kwam een kwartier voor tijd bij een 1-1 stand binnen de lijnen tegen FC Utrecht en zag zijn ploeg uiteindelijk met 2-1 verliezen. Dat hij ernaast werd gezet, stak de spits zichtbaar. "Vervelend dat ik tegen Ajax (op zaterdag 16 oktober, red.) wel doodziek speelde, extra zuur dat je de week erop niet speelt, dat je te weinig bracht. Dat zal hij niet over één wedstrijd bedoeld hebben."

Waar het in de voorgaande wedstrijden precies aan schortte, kon Veerman echter niet zeggen. "Of ik de trainer aanleiding heb gegeven om ontevreden te zijn? In mijn ogen niet, maar dat zullen de beelden ongetwijfeld laten zien... Ik kan altijd meer brengen, dat kan."

"Als hij dat echt vindt, dan moeten we dat heel gauw gaan aanpassen. Want anders ga ik hier niet spelen...", vervolgde Veerman met een wrange glimlach. "Sorry dat ik het zeg, maar het is gewoon k*t."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws