Veerman verbaasd over reserverol Veerman: 'Heb je het over in de auto'

Veerman verbaasd over reserverol Veerman: 'Heb je het over in de auto'

Gepubliceerd: zaterdag 23 oktober 2021 om 23:27za 23-10-2021 om 23:27

Joey Veerman reageerde na afloop van FC Utrecht-sc Heerenveen goudeerlijk op vragen over Henk Veerman. De clubtopscorer van Heerenveen moest in De Galgenwaard op de bank beginnen en diens naamgenoot was daar ook verbaasd over.

Henk Veerman heeft vijf van de twaalf Heerenveen-goals in de Eredivisie gemaakt, maar voldeed niet helemaal in de ogen van trainer Johnny Jansen. "Natuurlijk ben je daar verbaasd over. Ik zou liegen als het niet zo is", aldus Joey Veerman in gesprek met ESPN. "We zitten bij elkaar in de auto en dan heb je het erover. Hij heeft toch gewoon vijf goals gemaakt uit acht wedstrijden. Dus dan zou je niet één, twee, drie verwachten dat je op de bank wordt gezet..."

In het slotkwartier werd Joey Veerman weer herenigd met zijn maatje: het leverde vrijwel direct een grote kans op, die door Henk Veerman werd gemist. "Volgens mij was het minuut 78 of zo dat ik hem vrij voor de keeper zette", aldus de aangever. "Dat is misschien omdat hij twee, drie minuutjes in het veld staat. Misschien had hij hem wel gemaakt, als hij wat langer in het veld had gestaan."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws