Freiburg-coach grijpt in na kritische vragen voor Van Bommel op persconferentie

Freiburg-coach grijpt in na kritische vragen voor Van Bommel op persconferentie

Gepubliceerd: zondag 24 oktober 2021 om 07:56zo 24-10-2021 om 07:56

Mark van Bommel kreeg steun uit onverwachte hoek na de 0-2 nederlaag van VfL Wolfsburg tegen SC Freiburg. Coach Christian Streich van de bezoekers nam het voor zijn Nederlandse collega op, nadat die geconfronteerd werd met het feit dat fans van Die Wölfe om zijn vertrek riepen.

Wolfsburg begon nog voortvarend aan het seizoen, maar wacht inmiddels al acht duels op een zege. De laatste vier officiële duels gingen verloren. Na afloop werd Van Bommel gevraagd of hij had gehoord dat supporters 'Van Bommel raus' riepen. "Dat heb ik niet gehoord en hoor ik nu voor het eerst. Maar goed, dat zijn de emoties. De fans willen ook gewoon winnen."

Streich besloot vervolgens in te grijpen. "Over deze vraag, daar wil ik nog wel wat over zeggen. Ik heb het ook niet gehoord. Maar als er tienduizend mensen teleurgesteld en stil zijn, dan hoor je al snel wat vier of vijf mensen roepen. Zoiets is niet de roep van het hele publiek, maar van een paar individuen", aldus de geïrriteerde Freiburg-coach. Van Bommel dankte zijn collega voor de steun.

Wolfsburg-directeur Marcel Schäfer laat bij Sky Sport weten dat hij nog niet aan een ontslag van Van Bommel denkt. "Het team heeft gevochten, maar de vonk moet nog overslaan naar de fans. We moeten iets meer doen en een reactie laten zien."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws