Boulevardkrant The Mirror: Overmars opent gesprekken met Newcastle over move

Boulevardkrant The Mirror: Overmars opent gesprekken met Newcastle over move

Gepubliceerd: zondag 24 oktober 2021 om 10:13zo 24-10-2021 om 10:13

Als we de Engelse boulevardkrant The Mirror moeten geloven, heeft Ajax-directeur Marc Overmars al gesproken met Newcastle United. De oud-aanvaller zou 'interesse' hebben in een overstap naar Engeland.

Recent werd bekend dat The Magpies Overmars op de korrel hebben. Via tussenpersonen is de directeur voetbalzaken van Ajax in contact gekomen met Newcastle, zo stelt de Engelse tabloid. Nadat Overmars hoorde dat hij middelen krijgt om Newcastle te laten opbloeien, zou hij geïnteresseerd zijn geraakt in een overstap.

Overmars is echter niet de enige die op het lijstje van Newcastle staat. The Mirror spreekt van twee andere kandidaten: Newcastle heeft Luis Campos, de sportief directeur van Lille OSC, en Michael Edwards van Liverpool ook op het oog. De verwachting is dat de persoonlijke voorwaarden van Overmars niet voor problemen zullen zorgen.

Bij Ajax heeft Overmars nog een contract tot 2024, maar hij kan de club op elk moment verlaten. De voormalig Oranje-international heeft een opzegtermijn van drie maanden in Amsterdam. Dat Overmars in Europa gewild is, is geen verrassing. Onder zijn leiding zette Ajax grote stappen richting de Europese top. Overmars werd eerder gelinkt aan Arsenal, Manchester United en FC Barcelona.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws