Petrović heeft boodschap voor PSV: 'Ze moeten hem niet verkopen voor klein bedrag'

Petrović heeft boodschap voor PSV: 'Ze moeten hem niet verkopen voor klein bedrag'

Gepubliceerd: zondag 24 oktober 2021 om 11:57zo 24-10-2021 om 11:57

Zeljko Petrović ziet overeenkomsten tussen Ryan Gravenberch, Jurriën Timber en Cody Gakpo: de Montenegrijn vindt dat de drie beschikken over veel kwaliteit én dat ze rust uitstralen op het veld. Marciano Vink stipt een belangrijk verbeterpunt aan voor Gakpo.

Aan tafel bij Goedemorgen Eredivisie komt Gakpo ter sprake, die de topper tegen Ajax mist door een enkelblessure. "Deze jongen heeft de uitstraling, de lengte, de snelheid, het fysiek...", begint Petrović. "Ryan Gravenberch en Jurriën Timber bij Ajax hebben dat ook. Ik geniet meer van Timber dan van Karim Benzema, bij wijze van spreken. Die jongen komt erin bij Ajax en je kan hem niet uitspelen."

Vervolgens richt Petrović zijn pijlen weer op Gakpo. "Hij moet voor de begroting van de komende twee jaar zorgen bij PSV. Ze moeten hem dus niet verkopen voor een klein bedrag. Dit zijn de spelers en niet types als Bruma, met alle respect."

Vink maakt vervolgens een kanttekening. "Ik ben enorm fan van Gakpo, maar de laatste weken gaat het wel richting de Gakpo-show", stelt hij. "Eerst kwam Max aan de linkerkant zestien keer op, nu doet hij dat nog maar acht keer. Het wordt wel heel eendimensionaal met Gakpo die naar binnen komt en zoekt naar het schot. Ik vind dat Gakpo meer de afwisseling moet zoeken."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws