LIVE-discussie: Bazoer en Mister Conference League ontbreken bij Vitesse

LIVE-discussie: Bazoer en Mister Conference League ontbreken bij Vitesse

Gepubliceerd: zondag 24 oktober 2021 om 13:41zo 24-10-2021 om 13:41

Laatste update: zondag 24 oktober 2021 om 13:59zo 24-10-2021 om 13:59

Maximilian Wittek is bij Vitesse niet van de partij tegen Go Ahead Eagles. De Duitse linksback werd donderdag nog de held van Arnhem met zijn winnende goal tegen Tottenham Hotspur, maar zit om onduidelijke redenen niet in de wedstrijdselectie. Riechedly Bazoer ontbreekt door een schorsing. Bij Go Ahead Eagles keert Mats Deijl terug in de basis.

Trainer Thomas Letsch voert in totaal drie wijzigingen door in zijn opstelling na de winst op Tottenham. Wittek is er dus niet bij en wordt vervangen door Romaric Yapi. Daarnaast hebben Enzo Cornelisse en Yann Gboho een plekje in de basis veroverd. Dat gaat ten koste van Nikolai Baden Frederiksen en Bazoer. Laatstgenoemde is dus geschorst.

Bij Go Ahead neemt Deijl de positie van de geschorste Giannis-Foivos Botos over. Daarnaast keren Gerrit Nauber en Martijn Berden weer terug in de selectie van de Eagles. Het duo neemt plaats op de bank.

Vitesse en Go Ahead trappen om 14.30 af in het GelreDome. Vitesse staat momenteel zesde, Go Ahead bezet de veertiende plek in de Eredivisie.

De opstellingen
Vitesse: Schubert; Rasmussen, Cornelisse, Doekhi; Dasa, Bero, Tronstad, Yapi; Gboho, Darfalou, Openda

Go Ahead Eagles: Hahn; Deijl, Idzes, Kramer, Kuipers; Lucassen, Brouwers, Rommens; Córdoba, Cardona, Oratmangoen.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws