'Ik zie op dit moment structurele problemen voor PSV in thuiswedstrijden'

'Ik zie op dit moment structurele problemen voor PSV in thuiswedstrijden'

Gepubliceerd: maandag 25 oktober 2021 om 16:31ma 25-10-2021 om 16:31

Aad de Mos verwacht dat PSV het komend weekend lastig zal krijgen met FC Twente. De voormalig oefenmeester en huidig voetbalanalist ziet dat de Eindhovenaren het de laatste weken lastig hebben in thuiswedstrijden.

AS Monaco won in het Philips Stadion en PEC Zwolle slaagde er als hekkensluiter van de Eredivisie in om PSV bijna punten afhandig te maken. De Mos ziet het duister in voor de volgende thuiswedstrijd tegen Twente. "Ik zie structureel problemen", zegt hij tegen het Eindhovens Dagblad. "Er zijn altijd weer ruimtes achterin, ze scoren moeilijk en misschien komt er weer een keeper die hier geweldig is."

Het grote verschil met Ajax is volgens De Mos dat PSV zich moeilijk van verdedigende tegenstanders ontdoet. "Ze hebben niet de finesse die Ajax heeft om een muur kapot te spelen. Niet de individuele acties, niet de doordachte een-tweetjes en niet de fantastische techniek. Dat zit niet in dit PSV, dus ik maak me wel zorgen over de wedstrijd tegen Twente."

Een voorspelling durft de voormalig oefenmeester van de Eindhovenaren niet te geven, maar hij weet wel wat hij graag zou willen zien. "Het moet er echt volle bak op zijn en hopelijk scoren ze dan snel. Het beste medicijn zou zijn als ze met 3-0 of 4-0 zouden willen en dan kunnen ze weer op naar de Europa League."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Lees meer over: Eredivisie PSV

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws