Spaanse pers vangt kort onderonsje tussen rivalen Koeman en Ancelotti op

Spaanse pers vangt kort onderonsje tussen rivalen Koeman en Ancelotti op

Gepubliceerd: maandag 25 oktober 2021 om 21:36ma 25-10-2021 om 21:36

Laatste update: maandag 25 oktober 2021 om 22:00ma 25-10-2021 om 22:00

FC Barcelona-trainer Ronald Koeman kreeg het na de verloren Clásico zwaar te verduren, maar werd na het laatste fluitsignaal opgevangen door collega Carlo Ancelotti. De Italiaanse trainer van aartsrivaal Real Madrid heeft Koeman een hart onder de riem gestoken, heeft Deportes Cuatro opgevangen.

Ancelotti stak voor aanvang van de titanenstrijd al de loftrompet over Koeman, in de wetenschap dat de Barça-trainer al lange tijd onder druk staat. "Wat hij in zijn carrière heeft gedaan, is goed. Dat geldt ook voor wat hij nu doet bij Barcelona. Ik denk namelijk dat het trainen van die club op dit moment niet zo makkelijk is", liet de Italiaan weten.

Nadat Real Madrid in het hol van de leeuw met 1-2 had gewonnen, troffen de twee trainers elkaar opnieuw. "We hebben allebei een zware baan", liet Ancelotti zich volgens Deportes Cuatro ontvallen. "Maar we moeten doorgaan."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

De verloren Clásico kreeg overigens nog een vervelend staartje. Via social media doken beelden op van de auto van Koeman en zijn vrouw Bartina, die zich een weg langs boze supporters moest banen. Volgens de Spaanse pers heeft dit voorval erin gehakt bij de trainer.

Poll

Haalt Koeman de Kerst in Barcelona?

Ja
70%
Nee
30%
(4079 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws