'Hélène Hendriks krijgt wekelijks voetbalprogramma na Veronica Inside op vrijdag'

'Hélène Hendriks krijgt wekelijks voetbalprogramma na Veronica Inside op vrijdag'

Gepubliceerd: dinsdag 26 oktober 2021 om 09:33di 26-10-2021 om 09:33

Laatste update: dinsdag 26 oktober 2021 om 09:36di 26-10-2021 om 09:36

Hélène Hendriks gaat vanaf november een wekelijkse voetbalshow presenteren. Ze zal te zien zijn op Veronica en gaat een quiz 'The Bettle' in goede banen leiden. Daarin worden vragen over voetbal gesteld.

Volgens het Algemeen Dagblad zijn er twee teams, die onder leiding staan van Frank Lammers en Leo Alkemade, en die moeten zo veel mogelijk voetbalvragen goed beantwoorden. Vanaf 5 november zal Hendriks dus wekelijks op Veronica te zien zijn en het programma wordt op vrijdag altijd na Veronica Inside uitgezonden.

Naast Lammers en Alkemade komt ook Kees Jansma aan bod. Hij is de scheidsrechter van de quiz. Naast het beantwoorden van vragen is er ook ruimte voor voorspellingen van het komende voetbalweekeinde. Daar zullen de twee teamcaptains zich allebei aan wagen. Het is niet duidelijk hoe lang een aflevering duurt.

Daarmee krijgt Hendriks dus opnieuw de kans om zich te laten zien in een eigen programma. Ze presenteert ook al de SBS-show Missions Impossible en is uiteraard ook nog langs te velden te zien als verslaggeefster van ESPN.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Lees meer over: Eredivisie

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws