Nijhuis reageert op Seuntjens-uitbarsting: 'Dat moet ik hem wel nageven'

Nijhuis reageert op Seuntjens-uitbarsting: 'Dat moet ik hem wel nageven'

Gepubliceerd: dinsdag 26 oktober 2021 om 10:45di 26-10-2021 om 10:45

Laatste update: dinsdag 26 oktober 2021 om 10:46di 26-10-2021 om 10:46

Bas Nijhuis heeft schouderophalend gereageerd op de uitbarsting van Ralf Seuntjens na afloop van FC Volendam tegen NAC Breda (1-0). De spits van de Parel van het Zuiden was boos dat een goal die hij had gemaakt werd afgekeurd.

Seuntjens zou de doelman van Volendam hebben gehinderd en dus keurde Nijhuis de goal af. Dat was een discutabele beslissing en tegen het zere been van de sterke aanvaller, die na afloop bij ESPN en diverse andere media van een 'grote schande', 'een grote teringzooi' en een 'vieze streek' sprak.

Een dag later verscheen Seuntjens op de sociale kanalen van NAC met een excuusvideo richting de Twentse arbiter en zei hij sorry voor zijn uitspraken. Wel stond de aanvaller nog steeds achter zijn mening dat de goal toegekend had moeten worden.

Tijdens Veronica Inside op maandagavond reageerde Nijhuis. "Ralf is iemand die in het veld alle duels aangaat en dan ook niet klaagt. Dat moet ik hem echt wel nageven. Zo'n interview is direct na de wedstrijd en een speler zit dan nog in de emotie. Dan gaat hij los, ach ja", zegt de arbiter schouderophalend.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws