'Barcelona wil niet meer wachten en stelt ultimatum mét charme-offensief'

'Barcelona wil niet meer wachten en stelt ultimatum mét charme-offensief'

Gepubliceerd: dinsdag 26 oktober 2021 om 14:47di 26-10-2021 om 14:47

FC Barcelona is het wachten zat en heeft Ousmana Dembélé een ultimatum opgelegd: binnen een maand moet duidelijk worden of de Franse aanvaller zijn aflopende contract gaat verlengen. Dat meldt Mundo Deportivo.

Barcelona is gefrustreerd door de situatie, die in de ogen van de clubleiding wordt veroorzaakt door de zakelijke begeleider van Dembélé. Hij zou de 24-jarige aanvaller 'hersenspoelen': als Dembélé voor een lucratieve aanbieding uit het buitenland kiest, loopt de zaakwaarnemer binnen.

Dembélé zou zelf het liefst bij Barça willen blijven. Om hem over de streep te trekken, zet de club alles op alles: trainer Ronald Koeman, sportief directeur Mateu Alemany, technisch secretaris Ramón Planes, president Joan Laporta en vice-president Rafa Yuste dragen volgens Mundo Deportivo bij aan het charme-offensief.

Koeman deed dinsdag op de persconferentie voor Rayo Vallecano - Barcelona een eerste duit in het zakje. "Het belangrijkste is dat Dembélé bij ons blijft", aldus de trainer. "Als hij niet wil verlengen, zullen we als club moeten praten over de beste manier om met deze situatie om te gaan. Maar zover is het nog niet."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws