Pogba krijgt wind van voren: 'Het is gewoon een gebrek aan respect'

Pogba krijgt wind van voren: 'Het is gewoon een gebrek aan respect'

Gepubliceerd: dinsdag 26 oktober 2021 om 17:32di 26-10-2021 om 17:32

Paul Scholes haalt hard uit naar Paul Pogba. De clubicoon zou er niet rouwig om zijn als de Fransman nooit meer het shirt van Manchester United draagt, nadat hij tijdens de dramatische 0-5 nederlaag tegen Liverpool als invaller een rode kaart pakte.

Pogba begon zaterdag verrassend op de bank tegen de aartsrivaal, maar manager Ole Gunnar Solskjaer liet hem bij de start van de tweede helft invallen. United keek op dat moment al tegen een 0-4 achterstand aan. De middenvelder stond met balverlies aan de basis van de 0-5 en na vijftien minuten kon de middenvelder alweer vertrekken: hij kreeg rood voor een tackle op Naby Keïta.

"Paul Pogba valt halverwege in om het team te helpen en de stand misschien wat draaglijker te maken, maar hij probeert op de bal te staan en wil laten zien hoe goed hij wel niet is… en daardoor geeft hij het doelpunt weg", stelt een teleurgestelde Scholes in gesprek met de Premier League. "Vervolgens wordt hij van het veld gestuurd vanwege die belachelijke tackle."

Scholes ziet dat Pogba niet voor het eerst uit de toon valt. "Hij heeft de afgelopen jaren voor chaos gezorgd. Iedereen kent zijn talent, iedereen vertrouwt hem, elke manager vertrouwt hem en probeert hem kansen te geven, en dat ondanks alle commotie over het niet tekenen van een nieuw contract. Dan komt hij in het veld en doet hij zoiets…"

"Kijk, hij zal wel weer een nieuwe kans krijgen", aldus de cynische Scholes. "Maar als hij die niet krijgt, mist United daar niets aan. Hij heeft genoeg kansen gehad. Mensen zeggen dat hij wisselvallig is, maar het is gewoon een gebrek aan discipline en respect voor je manager en ploeggenoten."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws