The Sun: Pogba woest na reserverol tegen Liverpool, Raiola wijst naar United

The Sun: Pogba woest na reserverol tegen Liverpool, Raiola wijst naar United

Gepubliceerd: dinsdag 26 oktober 2021 om 20:15di 26-10-2021 om 20:15

Laatste update: dinsdag 26 oktober 2021 om 20:16di 26-10-2021 om 20:16

De Engelse boulevardkrant The Sun pakt dinsdag uit met sensationeel Paul Pogba-nieuws, die in de clinch zou liggen met manager Ole Gunnar Solskjaer. De zaakwaarnemer van de Fransman, Mino Raiola, trapt echter al snel op de rem.

Pogba werd afgelopen zondag uit de basis gelaten door Solskjaer tijdens de zware 0-5 nederlaag tegen Liverpool. Pogba zou woest zijn geweest en pakte, nadat hij was ingevallen, een rode kaart na een charge op Naby Keita. The Sun stelt dat de middenvelder door zijn reserverol besloten heeft om de onderhandelingen over een nieuw contract stil te leggen. Pogba loopt na dit seizoen uit zijn contract en kan in januari in gesprek met andere clubs. 

Een reactie van zaakwaarnemer Raiola laat niet lang op zich wachten. Hij wijst naar United, dat nog geen actie ondernomen zou hebben om Pogba een nieuw contract aan te bieden. "Je zou Manchester United moeten vragen naar Paul's contractverlenging", zo laat Raiola weten in gesprek met The Times. "Op dit moment is alles rustig, er is geen nieuwe update."

Pogba, die ervoor zorgde dat United tegen Liverpool met een man minder door moest, heeft na de wedstrijd zijn excuses aangeboden aan zijn ploeggenoten. Met Solskjaer zou hij volgens The Sun echter geen woord gewisseld hebben.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws