Milan blijft ongeslagen in Serie A, heldenrol voor Danjuma bij Villarreal

Milan blijft ongeslagen in Serie A, heldenrol voor Danjuma bij Villarreal

Gepubliceerd: dinsdag 26 oktober 2021 om 23:28di 26-10-2021 om 23:28

Laatste update: dinsdag 26 oktober 2021 om 23:42di 26-10-2021 om 23:42

AC Milan blijft maar winnen in de Serie A. De ploeg van trainer Stefano Pioli won dinsdagavond met 1-0 van Torino en blijft daarmee ongeslagen. Olivier Giroud kroonde zich tot matchwinner door het enige doelpunt van de avond te maken. Arnaut Danjuma werd de grote man bij Villarreal door in de absolute blessuretijd de 3-3 te maken tegen Cádiz.

AC Milan - Torino 1-0
Milan kwam al na veertien minuten spelen op voorsprong tegen Torino. Giroud stond op de goede plek, nadat Rade Krunic een hoekschop met zijn hoofd verlengde. De Fransman tikte bij de tweede paal binnen. In de tweede helft kreeg Torino de nodige kansen om een gelijkmaker te forceren, maar dat lukte de uitploeg niet.

Milan blijft het met 28 punten uit 10 wedstrijden geweldig doen. Het moet wel afwachten of Napoli deze speelronde niet wint. De ploeg uit Napels kan op hetzelfde puntenaantal komen en heeft een beter doelsaldo.

Villarreal - Cádiz 3-3
Lang leek Villarreal af te stevenen op puntenverlies tegen Cádiz, maar Danjuma zorgde er in minuut 95 voor dat El Submarino Amarillo alsnog een punt overhield aan het duel met Cádiz. Anthony Lozano zorgde er met drie doelpunten voor dat Cádiz aan het begin van de tweede helft op een 1-3 voorsprong kwam. Tien minuten voor tijd zorgde Boulaye Dia voor de 2-3, waardoor Villarreal weer mocht hopen.

Er kwamen de nodige minuten bij en vlak voor het laatste fluitsignaal sloeg Danjuma toe. Hij verschalkte Cádiz-keeper Jeremías Ledesma, waardoor Villarreal alsnog een punt pakte.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws