'Elektrische' Danjuma in picture na nieuwe heldenrol: 'Hij kreeg zijn beloning'

27-10-2021 09:25 Laatste update: 13:09
15

Arnaut Danjuma kan rekenen op lof uit de Spaanse pers na zijn heldenrol bij Villarreal. In de dying seconds maakte de Nederlandse aanvaller de gelijkmaker voor zijn ploeg tegen het stugge Cádiz.

Sportkrant AS ziet dat Danjuma 'van alles' probeerde in het duel met Cádiz. 'Hij kreeg zijn beloning pas in de blessuretijd. In het laatste moment van de wedstrijd schoot hij de bal op uitstekende wijze tegen de touwen voor de 3-3.'

Sport zag hoe Danjuma in de eerste helft en buitenspelgoal maakte en de paal raakte. In de tweede helft kwam de Oranje-international nog beter voor de dag. 'De tweede helft begon met een elektrische Danjuma. Uiteindelijk kreeg Danjuma, die de hele wedstrijd zijn doelpunt verdiende, zijn prijs in de vorm van de laatste goal van de wedstrijd, die de eindstand besliste.'

'Danjuma voorkomt grote puinhoop voor Villarreal', kopt het Madrileense Marca na de wedstrijd. 'Villarreal kon in de 96ste minuut nog een gelijkspel uit het vuur spelen door een spectaculaire beweging en goede afronding van Danjuma.'

Mundo Deportivo heeft het vooral over de hattrick van Cádiz-aanvaller Anthony Lozano. Toch was er ook aandacht voor Danjuma. 'Cádiz stond op het punt om voor een grote verrassing te zorgen, maar Villarreal verzekerde zich in extremis van een punt door een goal van Danjuma. Daardoor verliest de ploeg niet voor de derde keer op rij.'

'Danjuma redt een punt voor Villarreal', kopt dagblad La Vanguardia. 'Villarreal heeft nog steeds een abonnement op een gelijkspel. Deze keer mogen ze Danjuma echter bedanken, die in de absolute slotfase nog de gelijkmaker produceerde.'