'Ten Hag gaat op dit moment niet, Overmars wil wél naar Newcastle United'

'Ten Hag gaat op dit moment niet, Overmars wil wél naar Newcastle United'

Gepubliceerd: woensdag 27 oktober 2021 om 10:05wo 27-10-2021 om 10:05

Valentijn Driessen ziet Erik ten Hag niet, maar Marc Overmars op dit moment wel naar Newcastle United vertrekken. Dat zegt de verslaggever van De Telegraaf bij het radioprogramma van Veronica Inside.

"Nee, Ten Hag gaat niet", antwoordt Driessen desgevraagd. Dinsdag meldde The Daily Mail dat de succestrainer van Ajax dertien miljoen euro kan verdienen bij Newcastle, dat in de degradatiezone van de Premier League staat. "Hij gaat de Champions League toch niet inruilen voor het Championship? Aan het einde van het seizoen zou het misschien wel kunnen."

Overmars is een belangrijke kandidaat om in Newcastle aan de slag als technisch directeur. Driessen geeft dat wel kans van slagen. "Overmars gaat wel, denk ik. Als hij de kans krijgt, gaat hij." Heel lang hoeft dat niet te duren. "Overmars moet in januari of februari beginnen, want hij moet de selectie voor het nieuwe seizoen samenstellen. En zijn opvolger moet dat voor Ajax gaan doen."

Driessen liet deze week al weten dat Overmars in gesprek zal gaan met het steenrijke Newcastle. Een akkoord is nog niet aan de orde. "Als wij in Nederland iemand willen hebben, praat je alleen met degene die je wil hebben. Maar in Engeland is dat iets anders, dan praten ze met een aantal die kandidaten zijn. En Marc is er daar één van", zei Driessen maandag bij Voetbalpraat.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws