Feyenoord moet snel doorschakelen: Het is een mooie kans, een mooie club

Feyenoord moet snel doorschakelen: "Het is een mooie kans, een mooie club"

Gepubliceerd: woensdag 27 oktober 2021 om 13:07wo 27-10-2021 om 13:07

Laatste update: woensdag 27 oktober 2021 om 13:09wo 27-10-2021 om 13:09

Na het geruchtmakende vertrek van Mark Koevermans is het de vraag wie nog aan de slag wil als algemeen directeur van Feyenoord. Toon van Bodegom, voorzitter van de raad van commissarissen, is ondanks de vervelende situatie optimistisch gestemd.

Koevermans stap naar aanleiding van de bedreigingen en intimidaties aan zijn adres per 1 december op. Financieel directeur Pieter Smorenburg neemt het stokje tijdelijk over, maar het is de vraag wie er daarna wil en kan instappen.

"Wij denken zeker mensen te kunnen vinden die deze job vol passie willen doen", zegt Van Bodegom op de persconferentie in De Kuip. Hij wil op 'zo'n kort mogelijke termijn iemand aanstellen'. "Maar we moeten wel de juiste kandidaat vinden die ook bij ons kan starten. Dat zal niet meer dit jaar gebeuren."

"We weten allemaal dat dit in het verleden ook een aantal keer gebeurd is. Dan was er altijd wel weer iemand die we konden vinden", aldus Van Bodegom. "Het is een mooie kans, een mooie club. Het overgrote deel is een fantastische supporter. Buitenlandse gasten vinden het hier fantastisch. Er zitten ook heel veel mooie aspecten aan."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws