'Vervelend grasveld, slecht licht, vervelende kleedkamers... Het mag niet zo zijn'

'Vervelend grasveld, slecht licht, vervelende kleedkamers... Het mag niet zo zijn'

Gepubliceerd: woensdag 27 oktober 2021 om 19:14wo 27-10-2021 om 19:14

Amateurclub OSS'20 mag het woensdagavond in de KNVB Beker opnemen tegen FC Twente. Dat doet de Brabantse Derde Divisie-club in het stadion van buurman TOP Oss: trainer Bertran Kreekels baalt er een klein beetje van.

Kreekels had al uitgekeken naar een klassiek bekeravondje op Sportpark De Rusheuvel. "We hadden heel graag op ons eigen veldje gespeeld", vertelt hij aan ESPN. "Vervelend grasveldje, slecht licht, vervelende kleedkamers... Ja, het mag niet zo zijn. Dan krijg je echt die sfeer van een beker natuurlijk. Maar ja, we moeten het hier doen."

De spelers van OSS'20 willen zich echter dolgraag meten met de Eredivisie-tegenstander, al wil Kreekels niet dat ze te snel te veel geven. "Op ons niveau zijn we een leuk voetballende ploeg, die heel graag dominant aan de bal wil zijn en hoog druk wil zetten. Ik denk dat dat vandaag (woensdag, red.) iets minder wordt... Normaal houden we dat iets langer vol, ik denk dat we dat nu vijf minuten gaan doen. Effe een signaal afgeven."

OSS'20 en FC Twente zijn om 18.45 uur van start gegaan. Ramiz Zerrouki opende na een kwartier de score namens de gasten uit Enschede.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws