Enorme stunt: Bayern München verliest met 5-0 in tweede ronde DFB Pokal

27-10-2021 22:36
69

Bayern München heeft woensdag een ongekende en historische nederlaag geleden tegen Borussia Mönchengladbach in de DFB Pokal. Der Rekordmeister had een complete offday en ging met liefst 5-0 onderuit.

Bayern is de laatste weken behoorlijk op stoom en ook Gladbach leek een moeilijke avond tegemoet te gaan. De Bundesliga-kampioen trad namelijk met zijn vertrouwde basisploeg aan in het Borussia-Park. Het was echter de thuisploeg die een bliksemstart beleefde. Kouadio Koné opende al na twee minuten de score en Rami Bensebaini maakte er na een kwartier zelfs 2-0 van.

Het bleek het startschot voor een historische avond en een enorme sensatie. Bensebaini maakte er na 21 minuten 3-0 van uit een penalty. Bayern speelde aan de andere kant helemaal niets klaar en werd op alle fronten afgetroefd. Breel Embolo sloeg na rust nog twee keer toe, waardoor Bayern een pak slaag kreeg en al in de tweede ronde van het Duitse bekertoernooi is uitgeschakeld.