Feyenoord en Disney willen tweede seizoen van serie: 'Ze waren tevreden'

Feyenoord en Disney willen tweede seizoen van serie: 'Ze waren tevreden'

Gepubliceerd: donderdag 28 oktober 2021 om 14:29do 28-10-2021 om 14:29

Feyenoord en Disney zijn in gesprek over een tweede seizoen van de serie over de Rotterdamse club. De voetbaljaargang 2020/2021 werd door camera's van Disney gevolgd en dat is een groot succes gebleken.

Beide partijen zijn tevreden over de resultaten van het eerste seizoen van 'Dat Ene Woord: Feyenoord' op Disney+ en dus zijn de gesprekken over een tweede seizoen opgestart. Dat melden GoStreaming.nl en Feyenoord Transfermarkt, die daar in februari al over berichtte. Er wordt op dit moment gesproken met het Nederlandse mediabedrijf Lusus Media.

Een eventueel tweede seizoen zou dan in 2023 moeten verschijnen en covert dan wellicht het seizoen 2022/2023. Het eerste seizoen van de serie bestond uit negen afleveringen, waarin het wel en wee van het Rotterdamse elftal onder trainer Dick Advocaat te zien was. De eerste aflevering werd in september 2021 uitgezonden en op 27 oktober ging de laatste aflevering in première.

Peter Vis, Chief Operational Officer van Lusus Media, laat tegenover GoStreaming.nl weten dat het er goed uit ziet. "Het feit dat we weer in gesprek zijn voor een tweede serie geeft denk ik wel aan dat zij tevreden waren. We zijn nu aan het kijken of we volgend seizoen weer iets met zijn drieën kunnen doen. Alle drie de partijen hebben diezelfde gedachte."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws