Feyenoord deelt contractnieuws: De Wolf tekent voor drie seizoenen bij

Feyenoord deelt contractnieuws: De Wolf tekent voor drie seizoenen bij

Gepubliceerd: donderdag 28 oktober 2021 om 15:08do 28-10-2021 om 15:08

Laatste update: donderdag 28 oktober 2021 om 15:09do 28-10-2021 om 15:09

John de Wolf blijft langer verbonden aan Feyenoord. De assistent-trainer van de Rotterdammers is het eens geworden met de club over een verbintenis tot medio 2025.

De vorige overeenkomst met De Wolf liep in de zomer van 2022 af en dus moest Feyenoord een beslissing nemen over zijn toekomst. Dat is nu gebeurd: de gewezen verdediger heeft voor drie jaar getekend en blijft als rechterhand van de hoofdtrainer actief. Op dit moment is Arne Slot degene die gebruik maakt van de diensten van De Wolf.

Frank Arnesen, technisch directeur van Feyenoord, legt uit waarom de Stadionclub verder gaat met De Wolf. "Hij is een clubman in hart en nieren die sinds zijn toevoeging aan de technische staf, in het najaar van 2019, heeft laten blijken dat hij van enorm veel toegevoegde waarde is zowel op het trainingsveld als in de kleedkamer", vertelt de Deen op de clubsite. "Logisch dus dat we hem langer aan ons willen binden. We zijn maar wat blij dat hij nog drie jaar bij ons blijft."

Zelf is de voormalig verdediger blij met zijn verlenging. "Ik geniet er ongelofelijk van om elke dag op het veld te staan met de spelers van Feyenoord 1. We zijn hier aan iets moois bezig, een ontwikkeling waar ik veel vertrouwen in heb. Dus is het mooi dat de club met deze contractverlenging hetzelfde vertrouwen uitspreekt in mij als persoon en dat ik langer onderdeel blijf uitmaken van de Feyenoord-familie."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws