AD vraagt Koeman om reactie na Barça-ontslag: Voorlopig even heerlijk rust

AD vraagt Koeman om reactie na Barça-ontslag: "Voorlopig even heerlijk rust"

Gepubliceerd: donderdag 28 oktober 2021 om 18:34do 28-10-2021 om 18:34

Ronald Koeman zal waarschijnlijk rustig de tijd nemen om bij te komen van zijn ontslag bij FC Barcelona. Algemeen Dagblad-journalist Maarten Wijffels verklaart dat hij een bericht van de sinds woensdagavond transfervrije trainer heeft ontvangen.

De positie van Koeman stond al maandenlang onder druk, maar na de midweekse nederlaag bij Rayo Vallecano is het doek gevallen. "Ik heb toch even contact met hem gezocht", vertelt Wijffels The Day After in de Voetbalpodcast van het AD. "Hij stuurde net een berichtje terug om even te laten weten: ik doe helemaal niets met de pers nu, voorlopig even heerlijk rust. En dat was zijn opmerking." Koeman zou tijdens de vorige interlandperiode overigens aanschuiven in de talkshow HLF8 van Johnny de Mol, maar dat ging toen op het laatste moment niet door.

De taken van Koeman worden voorlopig waargenomen door interim-trainer Sergi Barjuán, heeft Barça donderdag bekendgemaakt. Het is echter een kwestie van tijd voordat clubicoon Xavi Hernández – nu nog werkzaam bij Al-Sadd in Qatar – definitief het stokje van Koeman overneemt.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Is Xavi een betere trainer voor Barça dan Koeman?

Ja
23%
Nee
77%
(1942 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws