Zwalkend Feyenoord O21 krijgt versterking: De nodige ervaring in het profvoetbal

Zwalkend Feyenoord O21 krijgt versterking: "De nodige ervaring in het profvoetbal"

Gepubliceerd: donderdag 28 oktober 2021 om 19:30do 28-10-2021 om 19:30

Feyenoord heeft donderdagavond een inkomende transfer aangekondigd. De 21-jarige Delano Ladan keert na tien jaar terug in Rotterdam-Zuid en sluit aan bij het O21-elftal van Feyenoord.

Ladan verliet in 2011 de Feyenoord-opleiding, streek na een aantal omzwervingen bij ADO Den Haag neer en maakte namens die club zijn Eredivisie-debuut in 2017. Later kwam hij ook uit voor TOP Oss en SC Cambuur, maar Ladan was sinds na afloop van het kampioensseizoen van Cambuur transfervrij. Nu heeft de aanvaller een éénjarig contract getekend bij Feyenoord.

De Rotterdamse beloften willen op termijn de stap naar het betaald voetbal maken, maar staan vooralsnog voorlaatste in de O21-competitie en hebben nu dus versterking gekregen. "Met Delano halen we een speler in huis die over de nodige ervaring in het profvoetbal beschikt en tevens al een verleden bij Feyenoord heeft", laat hoofd jeugdopleidingen Rini Coolen weten via de Feyenoord-kanalen. "De voorbije weken heeft Delano al meegetraind en was het gevoel van beide kanten positief. We zijn blij dat we met de komst van Delano de gewenste aanvallende versterking voor Feyenoord Onder 21 hebben kunnen bewerkstelligen."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws