'Hazard mag vertrekken bij Real Madrid, terugkeer naar de Premier League lonkt'

'Hazard mag vertrekken bij Real Madrid, terugkeer naar de Premier League lonkt'

Gepubliceerd: donderdag 28 oktober 2021 om 23:00do 28-10-2021 om 23:00

Laatste update: donderdag 28 oktober 2021 om 23:28do 28-10-2021 om 23:28

Eden Hazard blijft het bijzonder moeilijk hebben bij Real Madrid. De Belg heeft zijn basisplaats verloren en mag naar verluidt vertrekken in de winterse transferperiode. De geruchtenmolen draait in ieder geval al op volle toeren.

Volgens ESPN is de kans groot dat Hazard binnenkort vertrekt bij Real. Aan interesse geen gebrek. Het Amerikaanse medium geeft aan dat verschillende clubs uit de Premier League denken aan Hazard. Chelsea en Newcastle United worden genoemd als geïnteresseerde clubs.

Hazard zelf denkt niet per se aan een vertrek bij Real, maar De Koninklijke zal een transfer niet in de weg gaan staan. Real hoopt op Erling Haaland of Kylian Mbappé en een transfer van Hazard zou zorgen voor wat meer financiële ruimte. Real hoopt op zo'n vijftig miljoen euro voor de Belgische aanvaller, waarvoor het in het verleden zo'n honderd miljoen betaalde.

Hazard staat nog tot de zomer van 2024 onder contract in het Estadio Bernabéu. Hij kwam tot 53 officiële wedstrijden, waarin hij vijf doelpunten maakte en negen assists gaf.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws