Schmidt geeft blessure-updates: PSV kan komende weken niet beschikken over viertal

Schmidt geeft blessure-updates: PSV kan komende weken niet beschikken over viertal

29-10-2021 15:57
88

PSV kan tegen FC Twente, AS Monaco en Fortuna Sittard geen beroep doen op Cody Gakpo, Noni Madueke, Ritsu Doan en Ryan Thomas. Het viertal ligt voor langere tijd uit de roulatie met blessures.

Op de persconferentie gaf trainer Roger Schmidt duidelijkheid over Gakpo, Madueke, Doan en Thomas. Eerstgenoemde liep een enkelkwetsuur op in het eerste duel met Monaco. Eerder dit kalenderjaar had Gakpo last van een soortgelijke blessure.

Madueke heeft nog steeds last van een spierblessure, waardoor hij de komende tijd niet inzetbaar is. Doan heeft knieproblemen, waardoor hij de laatste PSV-duels al moest missen. Tot slot gaat Thomas onder het mes. De Nieuw-Zeelandse middenvelder heeft ook last van zijn knie en een lichte operatie moet dat probleem helemaal gaan verhelpen.

In de komende week wachten dus ontmoetingen met Twente, Monaco en Fortuna voor PSV. Als de Eindhovenaren enigszins in het spoor willen blijven van Ajax, moeten de Eredivisie-duels gewonnen worden. Een goed resultaat tegen Monaco is ook van groot belang. Bij een nederlaag wordt Europa League-overwintering een erg lastig verhaal voor PSV.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s