LIVE-discussie: geen Götze bij PSV, Twente mist geblesseerde Unnerstall

LIVE-discussie: geen Götze bij PSV, Twente mist geblesseerde Unnerstall

30-10-2021 15:29 Laatste update: 15:38
385

PSV treedt in de thuiswedstrijd tegen FC Twente aan zonder Mario Götze. De Duitse aanvallende middenvelder zit niet bij de selectie vanwege ziekte en dus gooit trainer Roger Schmidt de Eindhovense formatie om.

Naar alle waarschijnlijkheid wordt er in een 4-2-2-2 formatie gespeeld. Dat deed PSV vorig seizoen wel vaker. Dat zou betekenen dat Marco van Ginkel en Eran Zahavi de twee 'aanvallende middenvelders' zijn en dat Carlos Vinicius samen met Yorbe Vertessen in de aanval staat. 

Achterin krijgt Jordan Teze op de rechtsbackpositie de voorkeur boven Phillipp Mwene. De Oostenrijker zit wel op de bank, net als Davy Pröpper en Maxi Romero. Zij zijn fit genoeg om eventueel speelminuten te maken. Ook Bruma moet het weer doen met een reserverol.

FC Twente moet het doen zonder Lars Unnerstall. De club meldt dat hij geblesseerd is en dus verdedigt reservedoelman Jeffrey De Lange het Enschedese doel. Voor Unnerstall zal dat een bittere pil zijn, aangezien hij de kans kreeg om zich aan zijn voormalige club te laten zien.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie