Monaco kent erg slechte PSV-generale, West Ham wint opnieuw in Premier League

31-10-2021 19:48
12

AS Monaco kan niet met een fijn gevoel toeleven naar het tweede treffen met PSV. Op bezoek bij het Stade Brest van Marco Bizot liepen de Monegasken tegen een nederlaag aan. West Ham United heeft in de Premier League opnieuw gewonnen, waardoor de ploeg uit Londen nu verrassend vierde staat.

Brest - Monaco 2-0
Monaco, dat anderhalve week geleden nog met 1-2 won van PSV, heeft een lastig seizoen in de Ligue 1. De ploeg van trainer Niko Kovac liet al veel punten liggen tegen laagvliegers in de competitie. Dat gebeurde zondag opnieuw. Myron Boadu zag vanaf de bank hoe Steve Mounié de bal vanuit een vrije trap binnenwerkte: 1-0.

Al snel zocht Monaco naar de gelijkmaker. De bezoekers hadden veel de bal, maar konden daar maar weinig kansen uit creëren. Na rust betrad Boadu het veld, maar hij kon niet voorkomen dat Monaco op een 2-0 achterstand kwam door Franck Honorat. Dat was ook de einduitslag. Monaco staat daardoor nu tiende in de Ligue 1. Het Stade Brest van Bizot bezet de achttiende plek. Over vier dagen speelt Monaco in eigen huis tegen PSV.

Aston Villa - West Ham United 1-4
Net als vorig seizoen draait West Ham mee in de top van de Premier League. Op bezoek bij Aston Villa won de ploeg van manager David Moyes met maar liefst 1-4. Een rode kaart van Ezri Konsa deed Villa uiteindelijk de das om. Ben Johnson, Declan Rice, Pablo Fornals en Jarrod Bowen waren verantwoordelijk voor de treffers van The Hammers. Anwar El Ghazi mocht bij de thuisploeg nog een kleine twintig minuten invallen. Door de overwinning staat West Ham nu vierde in de Premier League.