De Boer wijst Ajax op derde optie onder de lat: Ik vind hem een geweldenaar

De Boer wijst Ajax op derde optie onder de lat: "Ik vind hem een geweldenaar"

01-11-2021 08:14
60

Het gaat de laatste dagen veel over Remko Pasveer en Andre Onana, maar Ajax heeft volgens Ronald de Boer nog een 'geweldenaar' achter de hand: Jay Gorter. De oud-international is bijzonder gecharmeerd van de 21-jarige keeper.

Gorter keept na zijn overstap van Go Ahead Eagles naar Ajax zijn wedstrijden voor Jong Ajax in de Keuken Kampioen Divisie. Daar is hij De Boer opgevallen. "Ik vind hem een geweldenaar, wat ik van hem gezien heb", reageert De Boer in de Ziggo Sport-talkshow Rondo.

De Boer plaatst meteen een kanttekening. "Ik denk dat het bij hem in het hoofd weleens misgaat. Daarom is hij in het verleden ook weggestuurd bij Ajax, volgens mij. In potentie is hij een geweldige keeper, maar ik denk dat ze hem eerst een jaar in Jong Ajax willen zien."

Marco van Basten haakt in door te zeggen dat Andre Onana nog steeds beter is dan Pasveer, en Gorter. Hij pleit voor een keeperswissel bij Ajax. "Ik zou wel voor de betere keeper gaan, ondanks dat het lullig is dat je weet dat hij weggaat. Daar heb je wel mee te maken."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Beluister de nieuwste aflevering van #DoneDeal hier in zijn geheel via Spotify!