Eindelijk weer succes voor Verbeek, dikke zege Jong Ajax, Romero scoort weer

Eindelijk weer succes voor Verbeek, dikke zege Jong Ajax, Romero scoort weer

01-11-2021 21:52 Laatste update: 02-11-2021 11:27
28

Almere City en Gertjan Verbeek hebben weer wat lucht gekregen. De ambitieuze club begon als nummer voorlaatst aan het uitduel met Helmond Sport, maar heeft dankzij Jonas Arweiler voor het eerst in twee maanden weer eens een wedstrijd gewonnen.

Helmond Sport-Almere City 1-2
De Duitse spits had in het openingskwartier namelijk al twee keer toegeslagen. Arweiler werd eerst gevonden door Lance Duijvestijn en vervolgens door Faris Hammouti en wist Mike Havekotte twee keer te verslaan: 0-1 en 0-2. Helmond Sport kwam in de slotfase van de eerste helft nog terug in de wedstrijd via clubtopscorer Jellert van Lanschoot, maar het bleef in de resterende 45 minuten bij 1-2. Jossue Dolet kreeg in de extra tijd zelfs nog rood wegens natrappen. Almere City springt hierdoor over TOP Oss heen in de stand.

Wedden

Meer odds

Jong Ajax-Telstar 3-0
Jong Ajax heeft de aansluiting met de Keuken Kampioen Divisie-top gevonden en staat vijfde, na een dik gewonnen Noord-Hollands onderonsje. Danilo wees Ajax na een kwartier spelen de weg, door vakkundig af te ronden na een lange pass van Nordin Musampa: 1-0. De ploeg van John Heitinga nam na een uur spelen definitief afstand, door twee goals van Naci Ünüvar kort na elkaar.

Jong PSV-Jong AZ 2-0
De beloftenclash tussen de PSV- en AZ-talenten werd na een klein half uur opengebroken door Maximiliano Romero, die voor het eerst sinds zijn rentree weer een bijna-volledige wedstrijd speelde. De Argentijnse pechvogel had eerder dit seizoen al tegen VVV-Venlo gescoord en maakte tegen Jong AZ zijn tweede van het Keuken Kampioen Divisie-seizoen. Jenson Seelt kopte in de tweede helft ook de 2-0 binnen, waardoor PSV van plek zestien naar plek twaalf in de competitie is gesprongen.