Ongelooflijk: pechvogel Dembélé raakt meteen na Barça-rentree weer geblesseerd

Ongelooflijk: pechvogel Dembélé raakt meteen na Barça-rentree weer geblesseerd

04-11-2021 14:47
23

Pech blijft Ousmane Dembélé achtervolgen. De 24-jarige Fransman maakte dinsdag als invaller zijn rentree voor FC Barcelona in het Champions League-duel met Dinamo Kiev, maar hij heeft alweer een nieuwe blessure opgelopen.

Dembélé kampt nu met een spierblessure in zijn linkerhamstring. Hoe lang hij uit de roulatie is, maakt Barça niet bekend. De vleugelaanvaller kwam tijdens de 0-1 zege in Oekraïne na 65 minuten in het veld. Hij maakte daarmee zijn eerste minuten van het seizoen voor de Catalanen. Hij raakte in juni tijdens de groepsfase van het EK geblesseerd aan zijn knie en kwam sindsdien niet meer in actie.

El Mundo Deportivo meldde woensdag dat Dembélé zijn aflopende contract in Camp Nou gaat verlengen. Hij zou genoegen nemen met een lager salaris vanwege zijn blessureperikelen. Via bonussen kan de dribbelaar zijn vaste inkomen aanvullen.

Naast Dembélé kan Barcelona ook onbepaalde tijd geen beroep doen op Sergiño Dest. De oud-Ajacied haakte al af voor het treffen met Kiev vanwege rugproblemen. Barça neemt het zaterdag nog op tegen Celta de Vigo. Daarna wacht de interlandperiode.