Quinten Timber eerlijk over broer Jurriën: 'Voor mij is hij beste van Eredivisie'

Quinten Timber eerlijk over broer Jurriën: 'Voor mij is hij beste van Eredivisie'

04-11-2021 15:36
42

Quinten Timber vindt dat zijn tweelingbroer Jurriën de beste speler van de Eredivisie is. De middenvelder van FC Utrecht ziet dat de verdediger van Ajax zich de laatste jaren goed heeft ontwikkeld.

Voor Mirror Talk beantwoordt Quinten een aantal vragen van Kenneth Perez. De Deense analist is benieuwd of de geboren Utrechter zijn broer de beste speler van de Eredivisie vindt. "Ja, ik vind m'n broer wel de beste", antwoordt Quinten, nadat hij even moest nadenken. "Dat is echt zo."

Waarom vindt Quinten Jurriën zo goed? "Hij heeft de laatste jaren geleerd om constant te worden", stelt de twintigjarige jeugdinternational. "Hij is zó betrouwbaar, dat is heel belangrijk als verdediger. Voor mij is hij de beste. Dat zit gewoon in mijn hoofd, maar misschien moet je het helemaal niet aan mij vragen."

Woensdagavond liet Jurriën zichzelf niet voor het eerst dit seizoen zien bij Ajax. De verdediger kwam goed voor de dag op bezoek bij Borussia Dortmund en plaatste zich met Ajax voor de volgende ronde van de Champions League.