Ik zou ooit echt nog graag met Van Bommel willen werken, dat weet hij ook

"Ik zou ooit echt nog graag met Van Bommel willen werken, dat weet hij ook"

06-11-2021 12:32
39

Arnaut Danjuma hoopt in de toekomst nog eens onder Mark van Bommel te spelen. De 24-jarige vleugelspeler van Villarreal en het Nederlands elftal leerde de oud-international kennen in de jeugd van PSV en bewaart louter goede herinneringen aan hem.

"Ik weet nog dat ik iedereen zoek speelde op de training bij PSV, in de A1", vertelt Danjuma in De Telegraaf. "Mark was assistent. Ik kreeg te horen dat ik wéér niet speelde, werd echt emotioneel. Maar ik dacht: ik ga niet huilen waar die jongens bij zijn. Ik trapte wat ballen weg, iedereen was naar binnen en het werd me echt even teveel. Ineens stond Mark achter me. Het gesprekje dat we toen hadden vergeet ik nooit meer."

"Ik zou ooit echt nog graag met hem willen werken, dat weet hij ook", vervolgt Danjuma, die afgelopen zomer ook in de belangstelling stond van het VfL Wolfsburg van Van Bommel. "Ik vertelde hem dat ik naar Villarreal zou gaan, want het gevoel bij deze club is niet uit te leggen. Iedereen hier geeft het gevoel van één team. Dat het niet is gelukt bij Wolfsburg, vind ik écht jammer voor hem."