Kanon Dallinga: 'Heb ook ambities, uiteindelijk wil je zo hoog mogelijk eindigen'

Kanon Dallinga: 'Heb ook ambities, uiteindelijk wil je zo hoog mogelijk eindigen'

07-11-2021 07:55
16

Thijs Dallinga verkeert dit seizoen in bloedvorm. De 21-jarige spits scoorde zaterdag liefst vier keer tijdens de 2-5 zege van Excelsior bij Telstar, waarmee ook de belangstelling voor hem verder zal toenemen.

In totaal staat de teller van Dallinga nu al op zestien treffers in de Keuken Kampioen Divisie. Hij hoopt uiteindelijk op een nieuwe kans in de Eredivisie. "Ik heb bij Groningen tijdens mijn invalbeurten wel altijd het gevoel gehad dat ik het niveau aan kan", zegt hij tegen ESPN. "Ik ben nu naar Excelsior gekomen om doelpunten te maken. Maar ik heb ook ambities, uiteindelijk wil je zo hoog mogelijk eindigen."

"Maar goed, mijn koppie is nu bij Excelsior en ik heb het hartstikke goed naar mijn zin. Het kan niet beter eigenlijk", vervolgt Dallinga, die Robert Mühren weer afloste als topscorer van de competitie. De topschutter van FC Volendam staat op veertien goals. "Ik wil natuurlijk elke wedstrijd scoren, maar het triggert mij wel", zegt Dallinga over de strijd met Mühren. "Het zorgt voor extra motivatie."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie