Robben spreekt zich uit over toekomst: 'Op dit moment voel ik daar niet veel voor'

Robben spreekt zich uit over toekomst: 'Op dit moment voel ik daar niet veel voor'

07-11-2021 16:31 Laatste update: 17:23
22

Arjen Robben heeft zich kort uitgesproken over zijn toekomst, nu hij definitief is gestopt met voetballen. De oud-aanvaller weet nog niet of hij in de voetballerij actief wil blijven. Op de korte termijn is Robben dat in ieder geval niet van plan.

Zondagmiddag nam Robben afscheid bij FC Groningen, voorafgaand aan het duel met RKC Waalwijk (1-1). Na de wedstrijd gaat Robben in gesprek met de pers en wordt hij gevraagd naar zijn toekomst. "Ik ben er nog niet heel bewust mee bezig", reageert hij. "Ik heb ook nog geen concrete ambitie om nu al te zeggen: Ik wil trainer of technisch directeur worden."

Ziet Robben het zitten om analist te worden? "Nee, op dit moment voel ik daar nog niet heel veel voor", stelt de Bedummer. "Nadat ik in München was gestopt, heb ik even een jaar afstand genomen. Dat beviel me heel goed. Ik maakte toen tijd vrij voor het gezin en dat doe ik nu weer. Ik wil alles pakken wat ik nu mee kan pakken."

"We hebben kinderen, dus dan wil je erbij zijn", gaat Robben verder. "Elke zaterdag sta ik trouw langs de lijn bij het hockey- en voetbalveld. Dat zijn momenten waar ik nu extra van geniet. Dat wordt weer anders als je nu al verplichtingen aangaat. Dat wil ik dus niet. We zullen zien wat de toekomst brengt."