Slot verklaart enthousiasme Pusic: Ik heb me echt verbaasd over de berichtgeving

Slot verklaart enthousiasme Pusic: "Ik heb me echt verbaasd over de berichtgeving"

08-11-2021 07:36
40

Het was een bijzonder tafereel na de winnende goal van Cyriel Dessers tegen AZ: Marino Pusic, assistent-trainer van Feyenoord, ging volledig uit zijn dak. Na afloop ging trainer Arne Slot vragen over de vreugde-explosie niet uit de weg.

Slot en Pusic werden een jaar geleden op non-actief gezet door AZ, toen bleek dat Slot in het geheim met Feyenoord had gesproken. Die frustratie leek er na de winnende goal van Dessers in de 92ste minuut uit te komen bij Pusic: de assistent besprong Slot én de vierde official.

"We moeten niet vergeten dat ik drieënhalf fantastische jaren had in Alkmaar. Het was een fantastische periode, tot de dag dat ik werd ontslagen. Dat onthoud je en dat komt toch weer boven als je aan de vooravond van deze wedstrijd zit", wordt Slot geciteerd door De Telegraaf.

Dat gevoel leefde ook bij Pusic. "Als je een aflopend contract hebt, ga je op zeker moment praten met een andere werkgever. Maar daar mag je dus geen vrije keuze in maken? Verder niks, maar ik heb me echt verbaasd over de berichtgeving. Wij hebben besloten toen niks te zeggen."