Boze Sneijder klimt in de pen na 'indianenverhalen': 'Blijf vooral verder haten!'

Boze Sneijder klimt in de pen na 'indianenverhalen': 'Blijf vooral verder haten!'

08-11-2021 18:32
69

Wesley Sneijder heeft in een story op Instagram uitgehaald naar alle mensen die 'maar een half artikel lezen of het half willen lezen'. Sneijder en Dirk Kuyt zouden in het verleden gegokt hebben via een illegale website, maar Sneijder spreekt die verhalen tegen.

'Dit bericht is voor alle debielen die maar half een artikel lezen of het half willen lezen!', zo trekt Sneijder van leer. '1. Ik ben geen wanbetaler, want ik heb daar nooit gegokt. 2. Zoals in het artikel beschreven, heb ik niets met die hele onzin te maken', zo doelt hij op het artikel van het Algemeen Dagblad. Kuyt heeft wel toegegeven dat hij gegokt heeft via een illegale website. Sneijder en Kuyt werden door de politie gehoord in een onderzoek naar de 'Haagse Godfather' Piet S.

'Ik stuur dit bericht de wereld in, omdat er veel indianenverhalen gaan. Maar daar zijn we in Nederland heel goed in', zo gaat Sneijder verder. 'Dus nogmaals, ik heb niets met dit hele verhaal te maken. Dus voor degenen die liever hadden gezien dat ik nu een probleem zou hebben, jammer want er is niets. Dus blijf vooral lekker verder haten!!!'

Sneijder hekelt de rol van de media, die volgens hem ook onzin online gezet hebben. 'De ene na de andere column voorbij zien komen. Om allemaal heel hard gelachen. Die schrijvertjes zaten weer klaar met hun pennetjes hoor. Om vervolgens te willen scoren, door onzin te verkopen!', zo sluit hij zijn tirade af.